logo
Search
Generic filters
Exact matches only

5 lucruri pe care trebuie să le faci în weekendul de 1 mai

O zi de relaxare și distracție nu strică nimănui, nu? Ieșirea în natură cu ocazia zilei de 1 Mai poate fi un bun prilej de relaxare și de a te elibera de stres. Însă, pentru a nu intra într-un obicei plicticos de a face același lucru în fiecare an de 1 mai, vin în ajutorul tău cu 5 idei de activități pe care trebuie să le încerci.

  1. Zboară un zmeu. Poate fi o activitate competitivă între prieteni sau una educativă în cazul în care ai copii. Indiferent de caz, fă un zmeu să zboare și distrează-te încercând să-l ții cât mai mult timp în aer.
  2. Dă o petrecere cu mâncare internațională. Lasă grătarul deoparte și provoacă-ți prietenii să aducă fiecare câte un fel de mâncare dintr-o altă cultură. Inspirați-vă de pe internet, gătiți împreună și savurați gusturi noi și arome interesante.
  3. Fă un filmuleț. Există un mod mai bun de-atât de a păstra amintirile intacte? Exact! Așa că apasă butonul de înregistrare și distrează-te cu prietenii pe cameră. Puteți face chiar și un scenariu. Peste ani, veți râde copios la clipulețele alea.
  4. Organizează o competiție sportivă. Provoacă-ți prietenii să participe la un joc ceva mai competitiv. Fără supărare, desigur. Puteți juca orice sport preferați și vă puteți gândi chiar și la premii pentru cel/cei care câștigă.
  5. Fă o excursie într-un loc nou. Mai mult ca sigur există un loc spectaculos, dar mai puțin cunoscut în zona ta. Caută și vizitează o zonă în care n-ai mai fost până acum. Ia-ți și gașca și faceți amintiri noi împreună și descoperiți locuri interesante.

Fii creativ! O ieșire de o zi sau de un weekend poate fi incredibil de relaxantă și poate lega noi prietenii foarte ușor. Adună-ți prietenii și spune-le să aducă fiecare pe cineva nou în gașcă. Cine știe, în urma activităților poți găsi un prieten bun sau chiar un partener de viață. Dacă nu, măcar ai avut parte de-o experiență nouă și distractivă alături de oamenii dragi ție.

Citește și Micul dejun la grătar

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *