logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Escapadă de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților se apropie. Tu și jumătatea ta știți cum vă veți petrece timpul? Având în vedere că anul acesta Valentine’s day pică într-o zi de duminică, vă puteți bucura de un weekend romantic într-un loc magic. Pe de altă parte, trebuie să faci planurile din timp, ca să nu întâmpini probleme. Iată câteva propuneri în acest sens:

Weekend la munte

Prima escapadă pe care v-o propun este una pentru iubitorii de natură. Îți poți duce partenera sau partenerul într-un weekend romantic la munte. Aici, vă puteți bucura de natură, poate chiar și de zăpadă pe pârtie, dar puteți avea și momente plăcute lângă șemineul cabanei pe care ați închiriat-o. Imaginează-ți doar, o seară liniștită, după ce ați petrecut toată ziua pe pârtie, încălzindu-vă la foc și bând o ciocolată caldă sau un vin fiert. Nu uita să cauți cazare din timp dacă vrei să fie totul pregătit pentru acel weekend.

Relaxare la SPA

Poate că nici tu, nici partenerul tău nu aveți suficient timp liber încât să petreceți un weekend departe de casă. Puteți, în schimb, să petreceți o zi relaxându-vă la un centru SPA. Astfel, vă puteți înscrie la diferite terapii, puteți face o ședință de masaj pentru cuplu sau vă puteți petrece ziua în piscină sau jacuzzi. Din nou, ai grijă să faci rezervări din timp, altfel e posibil să nu reușești să planifici totul.

Weekend într-o capitală europeană

Dacă vrei să îi oferi jumătății tale un weekend mai luxurios, poți să îi pregătești un city break într-un oraș din Europa. Fie că te gândești la capitala dragostei, Paris, sau la orașe precum Barcelona, Roma sau Viena, pregătește totul în avans și fă-ți un plan de călătorie. În acest mod, odată ajunși, nu veți pierde timp căutând atracțiile turistice sau încercând să găsiți un restaurant pentru a lua cina.

Încercați ceva nou

Ultima mea propunere este una ceva mai abstractă. Te provoc să încerci ceva nou alături de iubitul sau iubita ta. Faceți împreună ceva ce nu ați mai făcut și ceva ce nu ați face în mod normal. Nu includeți pe nimeni altcineva în planul vostru, dar profitați de timpul petrecut într-o circumstanță nouă, pentru a descoperi lucruri neștiute unul despre celălalt. Experiența vă va apropia, cu siguranță.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *