logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Unde poți merge la SPA în Cluj-Napoca?

Relaxarea este una dintre cele mai importante aspecte în lupta împotriva stresului. De aceea, este vital să îți acorzi timp din când în când pentru a te relaxa. Ocazional, poți opta pentru o vizită la un centru SPA, unde să te lași răsfățată pe parcursul unei întregi zile. Îți prezint o listă cu cele mai importante centre SPA din orașul nostru. Desigur, lista nu este una exhaustivă.

SunGarden Golf & Spa resort

SunGarden este unul dintre cele mai cunoscute centre SPA din Cluj, el aflându-se în apropierea orașului. Aici ți se pune la dispoziție o gamă variată de servicii printre care enumerăm diverse tratamente de relaxare (masaj oriental, masaj de cuplu, masaj facial etc.), masaje medicale, băi de detoxifiere și relaxare, împachetări corporale, piscină interioară cu hidromasaj, centru de fitness, tepidarium (băi romane), băi turcești, saună cu infraroșu și altele.  Prețurile variază între 50 lei pentru accesul pentru o zi în zona Aqua Experience, în zilele de luni până joi și 750 euro pentru un abonament cu 66 intrări pentru un an, cu acces la toate serviciile resortului.

Salty Spa Someșeni

Acest centru de relaxare se află în apropierea Băilor Someșeni și oferă servicii de masaj terapeutic, hidroterapie și saună, atât uscată, cât și umedă. Spa-ul oferă diferite tipuri de masaj, printre care masajul de relaxare, masajul anticelulitic, masajul facial, masajul cu roci, apimasajul sau reflexoterapia. Tot aici poți beneficia de diferite tipuri de împachetări și tratamente corporale. Din punct de vedere al tarifelor, acestea variază între 10 lei (o intrare de o oră la salina centrului) și 760 lei (pentru 10 intrări la spa, masaj și împachetare).

Aquina

Centrul Aquina este situat pe strada Andrei Șaguna și oferă servicii de masaj, masaj la 4 mâini, reflexoterapie, piscină, jacuzzi, hamam, salină, saună și băi de aburi. Totodată, aceștia dispun și de o zonă de relaxare, iar clienții lor pot beneficia de cursuri de înot. Prețurile de aici se încadrează între 22 lei (pentru o intrare de o oră în timpul săptămânii) și 2640 lei (abonament cu acces nelimitat pentru un an).

Salute Per Aqua Spa

Salute Per Aqua Spa este amplasat la ultimele două etaje ale hotelului City Plaza din Cluj. Acesta este deschis doar oaspeților hotelului și celor care dețin un card de membru. Printre facilitățile oferite de acest centru se numără fitness, jacuzzi, piscină, masaj, dar și saloane de coafură și manichiură-pedichiură. Abonamentele disponibile aici au prețuri cuprinse între 120 lei (4 intrări la piscină sau fitness) și 580 lei (acces nelimitat la zona de relaxare).

Alverna Spa

Un alt centru spa pe care îl poți vizita este cel din capătul cartierului Gheorgheni, pe strada cu același nume – Alverna. În acest centru te poți bucura de o piscină interioară, jacuzzi, băi turcești, masaj, fitness și aerobic. În ceea ce privește prețurile de aici, poți opta pentru abonamente cu acces complet, abonament pentru fiecare facilitate în parte sau abonamente cu număr limitat de intrări. Acestea variază între 15 lei (o intrare aerobic sau fitness) și 1600 lei (abonament pentru un an cu toate facilitățile incluse). http://alvernaspa.ro/

Ramada 360 Spa

Dacă dorești să ai o panoramă a orașului în timp ce te relaxezi la piscină, îți recomand să vizitezi Ramada 360 Spa. Acesta are o vedere de 360 de grade asupra Clujului. Aici ai acces la piscină, fitness, saună, masaj și health bar, iar intrarea este gratuită pentru oaspeții hotelului. Dacă nu ești cazată acolo, poți achita o taxă de intrare (40 lei) sau poți opta pentru unul dintre abonamente.

Riviera Beauty & Spa

Centrul se află în incinta ansamblului rezidențial omonim și pune la dispoziția clienților servicii de cosmetică și machiaj, coafor, manichiură și pedichiură, masaj, saună, remodelare corporală, electro fitness, piscină și jacuzzi. Lista prețurilor este disponibilă la cererea clientului.

Cunoști și alte centre SPA în Cluj-Napoca?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *