Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Femeile preferă să-și aranjeze părul dimineața în loc să ia micul dejun

Un sondaj recent arată că femeile își neglijează sănătatea în detrimentul aspectului fizic. Astfel, 29% dintre femei aleg să sară peste micul dejun pentru că sunt prea ocupate pentru a se aranja. Astfel, 14% dintre femei evită micul dejun cu scopul de a slăbi.

În urma sondajului efectuat de către One Poll Survey, s-a demonstrat că un procent îngrijorător de 24% dintre femei sar pentru micul dejun o dată sau de mai multe ori pe săptămână și mai mult de o femeie din 10 nu mănâncă niciodată la micul dejun. Studiul realizat cu ocazia Farmhouse Breakfast Week, care are loc în ultima săptămână din luna ianuarie, arată că atenția pentru aspectul fizic și preocupările legate de greutate sunt factori care determină femeile să renunțe la micul dejun. 57% dintre femeile care au participat la studiu au invocat ca motiv faptul că nu le este foame dimineața, 29% au declarat că sunt prea ocupate dimineață pentru a se pregăti pentru ziua care începe și 25% preferă să doarmă puțin mai mult decât să mănânce la micul dejun.

Cu toate că un procent semnificativ dintre femei nu mănâncă la micul dejun, 40% dintre ele recunosc că le este foame înainte de masa de prânz, 29% din ele se simt obosite și fără energie iar 15% din ele reușesc cu greu să se concentreze.

În ceea ce privește prioritățile pe care le are o femeie dimineață, se pare că cele mai multe preferă să-și aranjeze părul, să facă dus și apoi să-și aleagă hainele cu care să se îmbrace. Pentru bărbați în schimb, micul dejun este mai important decât alte activități desfășurate dimineață.

Iată topul celor 5 priorități pentru femei și bărbați dimineață:

Top 5 priorități pentru femei dimineață

1. Aranjarea părului
2. Duș
3. Alegerea hainelor
4. Mic dejun
5. Machiaj

Top 5 priorități pentru bărbați dimineață

1. Duș
2. Mic dejun
3. Alegerea hainelor
4. Verificare e-mail/ mesaje telefon
5. Aranjarea părului

Cu siguranță este important să arătăm bine și să ne aranjăm, dar toți nutriționiștii sunt de acord că a sări peste micul dejun este o greșeală foarte gravă pentru sănătatea organismului. Nu există studii sau teorii care să demonstreze faptul că se poate pierde în greutate atunci când sărim peste micul dejun. Din contră, micul dejun reprezintă cea mai importantă masă a zilei și nu ar trebui niciodată evitată în detrimentul altor activități. Este adevărat că diminețile sunt de obicei agitate pentru toată lumea, însă pentru sănătatea organismului este necesar să mâncăm dimineață chiar dacă atunci când ne trezim nu simțim foame.

sursa: dailymail.co.uk

Barbosul

Barbosul

Bărbosul este un scriitor atipic. Îi place să se informeze despre tot ce ţine de bărbaţi, mai ales relaţia acestora cu femeile. Scrie articole care oferă idei şi sfaturi în relaţia de cuplu, dar şi informaţii picante din lumea masculină.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandări