Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

De ce avem cele mai bune dimineți în vacanță?

Adică, să nu mă înțelegeți greșit, mie îmi plac diminețile, dar există dimineți bune și există dimineți rele. Iar diminețile de vacanță sunt, evident, parte din prima categorie, chiar acolo lângă diminețile de weekend.

Iar acum ne aflăm, desigur, în perioada vacanței, ceea ce înseamnă că vom avea parte de dimineți din cele mai frumoase, mai ales dacă ne raportăm la dimineața de Crăciun, care se presupune că este cea mai fericită din an. Dar, trecând un pic peste perioada Crăciunului, oamenii prevăzători au început deja să se gândească la concediile de vară sau chiar primăvară, când soarele cald, nisipul fierbinte al plajelor sau umbra răcoroasă a parcurilor vor lua locul zăpezii, frigului și înghețului de care avem parte în prezent.

Dar de ce ne plac atât de mult diminețile de vacanță?

Pentru că ne trezim fără griji. Nu mai ești stresat de task-uri, de traficul până la birou, nu te mai sună clienții, iar primul lucru pe care-l faci dimineața nu e verificarea emailului.

Pentru că nu există ședințe. Eventual, există doar ședințe de masaj sau spa, infinit mai atractive decât cele de la servici.

Nu în ultimul rând, pentru că mergem la somn fără griji. Știți sentimentul ăla de vineri și sâmbătă seara, când mersul la culcare pare cel mai dulce, pentru că a doua zi nu trebuie să te trezești la 7 ca să ajungi la 8 la birou? Ei bine, imaginați-vă cum e să vă culcați la fel timp de 7 nopți și veți înțelege de ce diminețile de vacanță sunt cele mai fericite.

Destinații posibile?

Aproape oriunde, sincer, atât timp cât dispui de bugetul necesar și de timp. Fie că vorbim de munte, de mare, de lacuri, de țări sau insule, mergeți oriunde există perspectiva de a petrece un timp plăcut alături de cei dragi.

Una dintre soluțiile la îndemână ar fi, desigur, Bulgaria. Litoralul vecinilor noștri este plin de oferte splendide în această perioadă a anului. Unitățile hoteliere oferă prețuri avantajoase, condiții de cea mai înaltă calitate, distanța este mică, iar numărul de stațiuni posibile este uriaș. Toate acestea contribuie la petrecerea unui concediu fără griji Bulgaria.

Orice destinație ați alege însă, nu uitați să profitați din plin de diminețile de vacanță. Sunt printre cele mai frumoase dimineți din viața noastră.

Citiți și despre cât ne costă vacanța de sărbători în România.

Cover - Sursă foto: freepik.com
Barbosul

Barbosul

Bărbosul este un scriitor atipic. Îi place să se informeze despre tot ce ţine de bărbaţi, mai ales relaţia acestora cu femeile. Scrie articole care oferă idei şi sfaturi în relaţia de cuplu, dar şi informaţii picante din lumea masculină.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *