logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cele mai bune smartphone-uri sub 1000 de lei

Dacă în articolele precedente am făcut o trecere prin componentele telefoanelor, acum o să vă prezint o listă cu cele mai bune smartphone-uri sub 1000 de lei.

Samsung Galaxy S3 Neo

s3 neo

Sursa foto: Emag

Este printre cele mai bune telefoane care costă sub 1000 de lei. Are un procesor Quad Core de 1400 Mhz. Are o memorie RAM de 1.5 GB, iar cea internă este de 16 GB. Display-ul are o diagonală de 4.8 inch, iar telefonul cântărește 133 de grame. Camera principală are o rezoluție de 8 megapixeli, iar cea secundară de 1.9 megapixeli. Bateria deținută de telefon are 2100 de mAh.

799 de lei este prețul de început al Samsung Galaxy S3 Neo pe Emag.

Allview P6 Energy

alview

Sursa foto: Emag

Face parte din această listă. Procesorul este unul Cortex A7 Quad Core, cu o frecvență de 1300 mHz. Memoria RAM este de 1 GB, iar cea internă de 8 GB (cu un slot care suportă carduri de până la 128 GB). Diagonala display-ului are 5 inch, cu Corning Gorilla Glass 3 (ceea ce îl face destul de rezistent). Camera are 8 megapixeli, iar camera frontală doar 2 Mp. Bateria este principalul punct tare al acestui smartphone, ea având 5000 de mAh.

699 de lei este prețul de pornire de pe Emag al Allview P6 Energy.

Huawei P8 Lite

huawei

Sursa foto: Emag

Este una dintre surprizele din 2015. Cele mai multe recenzii rezumă telefonul la „Calitate bună la bani puțini”. Procesorul este unul Hisilicon Kirin 620 Octa Core cu o frecvență de 1200 mHz. Memoria RAM este de 2 GB, iar cea internă de 16 GB (cu un slot pentru card de până la 128 GB). Display-ul are o diagonală de 5 inch, iar telefonul cântărește 131 de grame. Camera are 13 megapixeli, iar cea frontală 5 megapixeli, însă merită remarcată calitatea fotografiilor realizate cu acest telefon. Bateria are o capacitate de 2200 mAh, ceea ce îl face să reziste aproape o zi în condiții de utilizare moderată.

1050 de lei este prețul de început, însă Huawei P8 Lite primește foarte des reduceri substanțiale.

Microsoft Lumia 640

nokia lumia

Sursa foto: Emag

Este destul de apreciat de utilizatori. Are un procesor Snapdragon 400 Quad Core cu o frecvență de 1200 mHz. Diferit de celelalte telefoane este faptul că folosește ca sistem de operare Windows Phone și nu Android. Are o memorie RAM de 1 GB, în schimb ce memoria internă este de 8 GB cu un slot pentru un card de până la 128 GB. Display-ul are o diagonală de 5 inch. Camera are o rezoluție de 8 Mp, iar camera secundară ajunge la 1 megapixel. Bateria are o capacitate de 2500 mAh, fapt ce este mulțumitor pentru un smartphone.

799 de lei este prețul de la care pornește achiziția acestui telefon și beneficiază des de reduceri.

Citeste mai multe despre “ce trebuie să știi despre componentele smartphone-urilor” sau “sfaturi generale pentru achiziționarea unui smartphone“.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *