Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Pălăria, un accesoriu bărbătesc la modă în primăvara-vara 2016

O ținută banală, dar bine accesorizată îi dă întotdeauna purtătorului o notă aparte, un plus de eleganță sau un aer funky. Pălăria este un accesoriu care foarte multă vreme a fost nelipsit din garderoba masculină, fiind un reper al oricărui gentleman.

Doar în ultimii 30-40 de ani, pălăria a început să fie purtată mai rar, bărbații preferând să poarte capul descoperit sau să o înlocuiască cu șepci. Dar, recent, acest accesoriu a revenit în atenția bărbaților, poate și datorită unor celebrități sau tendințelor impuse de casele de mode renumite. Johnny Depp și Bruno Mars sunt doar doi dintre bărbații celebri, mari iubitori de pălării.

Domnilor, dacă vreți să fiți la modă, purtați anul acesta pălărie. Indiferent dacă sunteți adeptul ținutelor elegante, sobre, clasice sau casual, pălăria își va găsi locul în ținuta voastră. În majoritatea show-urilor de fashion, pălăria apare ca element în vogă pentru 2016.

Dacă nu purtați de obicei o ținută elegantă, căreia să îi asortați fără probleme o pălărie, stiliștii vestimentari spun că este foarte corectă și combinația de tricou cu vestă pe deasupra plus pălărie.

johnny deep_25006684

Sursă foto: © Sbukley

Dacă nu vă plac vestele și nici nu țineți cont prea mult de regulile vestimentare, dar vreți totuși să aveți un aer chic, puteți purta pălăria cu tricou și o jachetă. Johnny Depp face acest lucru și i se potrivește de minune. Trebuie să țineți cont, totuși, de stilul pălăriei. În combinația tricou plus pălărie, este ideal ca stilul acesteia să fie Fedora, de preferat cu borul îngust pentru a nu da senzația de micșorare a feței. Aceste pălării sunt confecționate din fetru moale și sunt asociate de obicei stilului clasic. Dacă le veți purta cu tricou veți da o notă de fermitate ținutei.

Tot vedetele internaționale ne arată că un tricou peste care puneți „neglijent” o cămașă descheiată și o geacă de piele combinate cu o pălărie vă dă un aer foarte interesant.

bruno-mars_55018392

Sursă foto: © Starstock

Atât Johnny Depp cât și Bruno Mars preferă pălăriile Fedora, uneori cu bor largi, alteori îngust.

Ca sursă de inspirație pot fi și persoanele publice din România. Un exemplu în acest sens este cântărețul Mihail Sandu. Și el este adeptul pălăriilor cu boruri mici, combinate cu tricou și uneori cu cardigan.

În ceea ce privește culoarea, depinde de preferințele voastre, deși ideale sunt cele gri, negre sau maro pentru că se pot asorta ușor cu alte culori.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *