logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cea mai căutată întrebare de beauty pe Google, în diferite țări

Google pare să aibă răspunsuri pentru orice întrebare. Acesta este motivul pentru care oamenii din întreaga lume apelează la motorul de căutare pentru a obține răspunsuri și lămuriri pentru orice întrebare sau curiozitate au. Printre domeniile care primează în topul întrebărilor Google se află și cel al frumuseții, așa că îți propun să descoperi alături de mine care este cea mai căutată întrebare de beauty de pe Google în diferite țări și care e răspunsul acesteia?

Franța: Când expiră produsele cosmetice?

Majoritatea cosmeticelor au inscripționat termenul de valabilitate pe care îl au simbolizat prin numărul de luni în care produsul e valabil din momentul în care este deschis. Am vorbit mai detaliat despre când e bine să îți schimbi cosmeticele, în funcție de produse.

Brazilia: Cât de des trebuie șamponat părul?

În funcție de tipul tău de păr și de cantitatea de sebum pe care scalpul tău o produce, dar și de boli și infecții ale scalpului precum dermatita sau mătreața, intervalul de timp după care trebuie să îți speli părul poate varia între o dată la săptămână și zilnic.

Australia: E ok să dormi cu părul ud?

Când eram mici, părinții ne spuneau că nu e bine să dormim cu părul ud pentru că răcim. Chiar și dacă vremea de afară nu este una rece, dormitul cu părul ud poate dăuna firului de păr pentru că acesta este mai fragil atunci când este ud și este mai predispus la rupere. Dacă nu ai timp să îi permiți să se usuce natural sau să îl usuci cu foenul, încearcă să îl speli mai repede în zi.

Coreea de Sud: Este fondul de ten rău pentru acnee?

Din fericire, majoritatea produselor cosmetice de pe piață nu conțin ingrediente comedogenice (nu blochează porii). Totuși, pentru a menține o igienă ideală a pielii, nu uita să te demachiezi în fiecare zi, chiar și atunci când nu porți machiaj.

India: Care sunt vitaminele bune pentru păr și piele?

Pentru păr și unghii sunt foarte importante cheratina și biotina, pe care le găsești în alimente precum alunele, ceapa, ovăzul, roșiile, nucile sau somonul. Iar pentru piele ai nevoie de cât mai multe vitamine și minerale. Vitaminele C și D au un rol important în sănătatea pielii și le poți lua din alimente și din expunerea la soare (vitamina D).

În România, ca și peste tot în lume, întrebările despre produsele cosmetice și machiaj sunt într-o creștere continuă din 2005.

Tu ce întrebări ai în materie de beauty?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *