logo
Search
Generic filters
Exact matches only

5 dintre cele mai așteptate gadget-uri ale anului 2015

Anul 2015 se anunță a fi un an bogat în gadget-uri care de care mai performante, mai utile și mai elegante.

În rândurile de mai jos vom afla ce ne rezervă viitorul apropiat în materie de tehnologie. Iubitorii de smartphone-uri vor avea cu siguranță de unde alege produsul potrivit pentru nevoile lor.

1. OnePlus Two

One_plus_twoSursa: foto

Telefonul OnePlus One a ajuns de curând pe rafturile marilor magazine de la noi din țară, însă se pare că după succesul neașteptat pe care l-a înregistrat această firmă din China, s-a optat pentru producerea celui de-al doilea model de telefon OnePlus.

Rețeta pentru primul telefon a fost o îmbinare strălucită de marketing, în care oamenii puteau cumpăra unul dintre cele mai perfomante telefoane de pe piață, la un preț de cel puțin două ori mai ieftin decât alt telefon cu performanțe similare.

Se pare că cei de la OnePlus vor încerca să corecteze câteva lucruri prin lansarea unui nou model care va avea specificații de top și va fi la fel de ieftin.

Zvonurile spun că se va lansa în luna aprilie a acestui an.

2. Microsoft Lumia 2020 PureView

Nokia_lumia_2020Sursa: foto

Cei de la Microsoft încearcă să capteze o gamă mai largă de consumatori ai serviciilor sale implicându-se din ce în ce mai mult pe piața telefoanelor mobile, mai ales după achiziționarea celor de la Nokia.

Acest telefon va fi succesorul lui Lumia 1020, smartphone-ul cu cea mai bună cameră foto de pe piață la momentul actual.

Update-urile așteptate anul acesta pentru sistemul de operare Windows Phone oferă posibilitatea ca și acesta să devină din ce în ce mai popular și mai util pentru clienții care îl folosesc.

Nu se știe o dată exactă de lansare, însă se speculează că în această primăvară va putea fi găsit pe rafturile magazinelor.

3. Apple Ipad Pro

Ipad_proSursa: foto

Se pare că acesta va fi anul în care cei de la compania Apple au decis să schimbe Ipad-ul așa cum îl știm cu toții prin mărirea diagonalei de la 7.9 inch la 12.2 inch.

Este posibil ca această tabletă să aibă și o opțiune de split-screen care să permită o productivitate mai mare cu ajutorul multi-tasking-ului permis de diagonala mai generoasă.

Lansarea sa este așteptată în această primăvară.

4. Samsung Galaxy S6

samsung_galaxy_6Sursa: foto

Așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani, cei de la Samsung scot câte un smartphone Galaxy anual, însă modelul din 2015 se pare că va face un salt enorm în ceea ce privește specificațiile și calitatea materialelor.

De asemenea, se pare că vom avea un noi sistem de operare numit Tizen pe toate device-urile produse de Samsung. Ne putem aștepta să vedem acest produs în magazine începând din luna martie.

5. Apple Iphone 6s/ 6s Plus

iphone_6Sursa: foto

Iphone 6 și Iphone 6 Plus au fost anul trecut o importantă sursă de venit pentru cei de la Apple și continuă acest lucru și în prezent. Pentru noile modele care vor aparea în această toamnă ne putem aștepta la o cameră mai performantă, și poate și la o performanță brută mai mare, alături de o baterie mai puternică.

Tu te gândești să achiziționezi unul dintre aceste dispozitive?

Notă: Fotografiile folosite reprezintă în majoritatea cazurilor concepte, produsele finale pot fi mai mult sau mai puțin diferite.

Află mai multe despre câteva dintre cele mai răspândite greșeli pe care le fac posesorii de smartphone.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.