Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Gadget-uri pentru un altfel de mic dejun

Nici bucătăria nu putea să scape de invazia tehnologică, astfel că putem vedea tot mai multe dispozitive mai mult sau mai puțin utile pe care le putem folosi, printre altele, pentru prepararea micului dejun.

Câteva dintre acestea pot fi regăsite în lista de mai jos.

1. HAPifork

HAPIforkSursa: foto

Ce ați spune despre o furculița care îți monitorizează și înregistrează obiceiurile alimentare? Din câte se pare HAPIfork ne indică prin vibrații atunci când mâncăm prea repede. De asemenea, aceasta măsoară cât de mult timp am petrecut la masă, de câte ori am folosit furculița pentru a mânca în fiecare minut și intervalul dintre utilizări.

Aceste informații pot fi uploadate prin USB sau Bluetooth pe site-ul producătorului astfel încât vom putem monitoriza progresul pe care îl realizăm și vom avea parte și de propriul program care ne va ajuta să ne îmbunătățim obiceiurile alimentare.

2. Chefstack-mașina automată de preparat clătite

ChefstackSursa: foto

Cu siguranță multora dintre noi ne plac la nebunie clătitele, însă sunt destul de greu de preparat și nu prea are nimeni timp să facă acest lucru, mai ales dacă mai are și alte activități de realizat. Pe lângă acest fapt, procesul de „fabricație” lasă și destul de multă mizerie în urmă, ceea ce e un alt minus important.

Mașina automată de preparat clătite a celor de la Chefstack poate să prepare până la 200 de clătite pe oră, însă din câte se pare aceasta este comercializată doar pentru hoteluri sau alte astfel de locuri.

3. Rollie Eggmaster

Rollie EggmasterSursa: foto

Acesta este cu siguranță un dispozitiv interesant, mai ales pentru cei care sunt foarte grăbiți și sunt obișnuiți să ia un mic dejun pe fugă. Gadget-ul respectiv poate face ouă prăjite pe băț, oricât de ridicol ar suna acest lucru.

De asemenea, poate fi utilizat și în alte diferite combinații, totul ține de creativitatea noastră.

4. Tăietorul de unt

ButterSursa: foto

Poate că pentru mulți sună ca un obiect inutil, însă pentru cei care sunt mai perfecționiști de fel și au nevoie de o felie perfectă de unt, acesta este aparatul ideal.

5. Mr.Sniffles-Separatorul de ouă

Separator_ouăSursa: foto

În ciuda faptului că are o formă ciudată și poate fi considerat un pic dezgustător de către unii, acest dispozitiv poate fi destul de util dacă dorim să separăm albușul de gălbenuș.

6. Presa de bacon

Presa_baconSursa: foto

Dacă suntem interesați să reducem grăsimea pe care o are carnea pe care le consumăm, atunci această presă poate avea o utilitate. Deși la prima vedere nu pare foarte eficientă, cu siguranță este destul de amuzantă datorită formei pe care o are.

Tu ai folosi  un astfel de gadget în bucătărie?

Citește și despre alte dispozitive distractive pe care le poți utiliza la micul dejun.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *