logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Top 10 cele mai frumoase femei din lume

Frumusețea este subiectivă. Pentru unii, frumusețea stă în trăsăturile feței și în formele corpului, iar pentru alții aceasta se găsește în simplitatea și bunătatea persoanei. În orice categorie ne-am încadra, cu toții admirăm lucrurile frumoase și, deși această calitate nu este definită strict de aspectul unei persoane, căruia dintre noi nu i-ar plăcea să se uite la o fată frumoasă în timp ce merge pe stradă? Probabil, majoritatea bărbaților ar fi de acord cu mine.

Pentru cei dintre noi care apreciază sexul frumos, vă prezint, în continuare, un clasament cu 10 cele mai frumoase femei din lume.

10. Nina Dobrev

nina-dobrev-facebookSursa foto: Nina Dobrev

Nina Dobrev este o actriță și model de origine ucraineană, cunoscută pentru frumusețea ei desăvârșită, cu care reușește să mențină telespectatorii în fața micilor ecrane. Ea s-a născut în Bulgaria, dar a crescut în Canada și este cunoscută, în principal, pentru rolul Elenei Gilbert din serialul „The Vampire Diaries”.

9. Emmanuelle Chriqui

emmanuelle-chriqui_45668779Sursă foto: Jaguarps

Emmanuelle Chriqui este o actriță din Canada, cunoscută pentru trăsăturile perfecte și frumusețea sa deosebită. Criqui și-a început cariera de actriță de la vârsta de 10 ani și a devenit populară datorită rolului din filmul „100 Girls”, care i-a adus și o nominalizare „pentru cea mai bună actriță”.

8. Jessica Alba

jessica-alba_24166357Sursa foto: Featureflash

O persoană cu trăsături pe care orice femeie ar fi geloasă, Jessica Alba este un model de succes, o actriță și o femeie de afaceri din SUA. Alba are o față perfectă și niște ochi fermecători. A interpretat multe roluri de-a lungul carierei sale cinematografice, dar a devenit cunoscută datorită rolurilor din filmele „Sin City” și „Fantastic Four”.

7. Dianna Agron

dianna-agron_53118270Sursa foto: Laurence Agron

Dianna Agron este o blondă superbă din Statele Unite ale Americii. Ea reprezintă combinația perfectă între frumusețe și talent. Este o actriță, cântăreață, dansatoare, co-editoare și deținătoarea site-ului despre artă și fotografie „You, Me and Charlie”. Agron s-a făcut remarcată după rolul jucat în filmul SF „I am number four”.

6. Monica Bellucci

monica-bellucci_12805772Sursă foto:Denis Makarenko

Iată un personaj care nu cred că mai are nevoie de prezentare. Monica Bellucci este o actriță și model italian ce și-a început cariera de la vârsta de 13 ani. În urmă cu câțiva ani ea a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume. Cel mai cunoscut rol al său a fost cel din filmul „Milena”, produs în anul 2000.

5. Olivia Wilde

olivia-wilde_53112142Sursă foto: Laurence Agron

Te-a surprins cumva frumusețea ei? Da, cu siguranță este una dintre cele mai frumoase femei din lume, cu ochii ei adânci și trăsăturile perfecte. Olivia Wilde este o actriță și un fotomodel american, cunoscută pentru rolul Dr. Remy „Thirteen” Hadleyd din serialul „House M.D”.

4. Scarlett Johansson

scarlett-johansson_27157297Sursă foto: Carrienelson1

Lista celor mai frumoase femei din lume nu putea să nu o includă și pe această actriță, model și cântăreață din SUA. Născută în New York, Scarlett Johansson este o femeie atrăgătoare, care a impresionat mulți bărbați și a făcut geloase numeroase reprezentante ale sexului frumos. Ea este cunoscută în special pentru rolurile jucate în seria filmelor SF „The Avengers”.

3. Penelope Cruz

penelope-cruz_12842358Sursă foto: Denis Makarenko

Penelope Cruz, pe care am clasat-o pe locul al 3-lea, a lucrat ca model pentru câteva branduri cu renume mondial (L’Oreal, Mango, Ralph Lauren). De asemenea, ea este cunoscută și pentru cariera sa de actriță, printre cele mai cunoscute roluri ale sale fiind cele din producțiile cinematografice „Vanilla Sky” și „Volver”.

2. Angelina Jolie

angelina-jolie_13624893Sursă foto: Denis Makarenko

Doar simpla mențiune a numelui Angelinei Jolie este de ajuns pentru a capta atenția cititorilor de sex masculin. Jolie este o femeie frumoasă, cu trăsături feminine, atrăgătoare, iar locul doi pe această listă i se potrivește perfect.

1. Charlize Theron

charlize-theron_12858833Sursă foto: Denis Makarenko

Lista celor mai frumoase femei din lume este încheiată de Charlize Theron, pe care am clasat-o pe primul loc. Theron este o actriță și un fotomodel care s-a născut în Africa de Sud și și-a început cariera la o vârstă destul de fragedă. La doar 14 ani ajunsese deja un model cunoscut. Cele mai importante roluri din cariera sa cinematografică au fost în filmele „Hancock”, „Monster”, „Prometeua” și „Mad Max: Furry Road”.

Voi ce părere aveți despre acest top al celor mai frumoase femei din lume?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *