Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Peste 120.000 de participanți anunțați la maratoanele din București în 2014

Maratonul Internațional București ajunge în acest an la a șaptea ediție și se va desfășura între 4 și 5 octombrie. Tot în București, între 17 și 18 mai este organizată a treia ediție a Semi-Maratonului International București. La aceste două competiții se estimează că vor participa mai mult de 120.000 de alergători din 50 din aproximativ 50 de țări, informează mondonews.ro.

Viceprimarul general al Capitalei, Marcel Nicolaescu, a declarat că ”Primăria Capitalei va lansa anul acesta la Maratonul Internațional București un nou traseu care să arate frumusețile orașului, cu care ne mândrim”, citează mondonews.ro.

De asemenea, Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului, a spus că ”Ministerul Tineretului și Sportului și Federația Română de Atletism au fost alături de aceste două evenimente sportive de masă încă de la început, pentru că susținem dezvoltarea mediului din care apare performanța. Guvernul României va fi reprezentat de două echipe la Semi-Maratonul Internațional București. Vor participa alături de mine Victor Ponta, prim-ministru al României, Attila Korodi, ministrul Mediului, Titus Corlatean, ministrul Afacerilor Externe, Dan Șova, ministrul Transporturilor și Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătății.”, informează mondonews.ro.

Semi-Maratonul Internațional București și Maratonul Internațional București 2014 sunt evenimente făcute posibile la inițiativa Asociației Bucharest Running Club și sunt sprijinite de Federația Română de Atletism, de Primăria Municipiului București, Ministerul Tineretului și Sportului și de către Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

În 2013, primele trei poziții ale Maratonului Internațioanl București au fost dominate de alergători africani, atât la categoria Bărbați, cât și la Femei. În același timp însă, românii s-au impus pe primele poziții de la Semi-Maratonul Internațional București, la ambele categorii.În acest an, Maratonul Internațional București va fi sponsorizat și susținut de Raiffeisen Bank

Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *