Search
Generic filters
Exact matches only

Simona Halep continuă parcursul impecabil la turneul din China

Simona Halep

După victoria din optimile turneului de la Shenzhen, China, sportiva română, aflată pe locul 3 în topul mondial, a făcut pasul mai departe în sferturile competiției, după ce a trecut de rusoaica Natalia Vihlianțeva într-un meci care a durat 62 de minute. Halep a câștigat ușor, cu 6-2, 6-2.

Halep, principala favorită a turneului, a dominat meciul cu talentata jucătoare rusă, aflată pe locul 584 în lume, care în primul tur trecuse de Anna-Lena Friedsam (Germania), numărul 85 WTA.

Simona a început meciul cu un break, iar apoi făcut 2-0, dar după ce a salvat nu mai puțin de cinci mingi de break. Românca s-a desprins la 4-0, rusoaica a echilibrat disputa pe finalul setului, câștigându-și serviciul de două ori, dar pierzând manșa cu 2-6.

În setul al doilea, Vihlianțeva a avut 1-0, după două mingi de break ratate de Simona, care a egalat imediat situația și apoi a preluat conducerea, cu 2-1. Vihlianțeva a reușit un break neașteptat și a restabilit egalitatea (2-2), dar apoi Simona Halep nu i-a mai lăsat nicio șansă, câștigând și setul al doilea cu 6-2.

Halep și-a asigurat un cec de 8.934 dolari și 60 de puncte WTA.

Vezi cum a fost și meciul Simonei cu Anna-Lena Friedsam.

sursa: agerpres.ro

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *