logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Utilizatorii IPhone pot transmite live video pe Facebook

Cea mai cunoscută rețea de socializare a anunțat recent că utilizatorii de IPhone vor putea transmite video în direct. Facebook a scris pe blogul companiei că opțiunea este momentan valabilă doar în Statele Unite și doar pentru IOS, însă că aceasta va deveni disponibilă pentru toată lumea în curând.

Ceea ce face ca aplicația să fie diferită de altele de acest gen (Meerkat, Periscope etc.) este faptul că nu este necesară instalarea separată a acesteia, ea fiind încorporată direct în platforma Facebook de pe device-urile mobile.

Update-ul Facebook, disponibil pentru pagini și profiluri personale

Utilizatorii care vor alege să facă videoclipuri live de pe telefonul mobil, vor avea posibilitatea să vadă câți utilizatori urmăresc transmisiunea. Posibilitatea de a face video-uri în direct va fi disponibilă atât pentru pagini, cât și pentru profilurile personale.

Pentru a putea viziona o transmisie în direct este necesar să vă abonați paginii respective. Chiar și așa, dacă transmisia este una spontană, este posibil ca aceasta să nu adune un număr mare de vizualizări. Astfel, dacă vreți să faceți un video live, este recomandat să anunțați transmisia acestuia înainte, pentru a aduna un număr mai mare de utilizatori care să o vizioneze. Aceștia din urmă vor putea adăuga comentarii în subsolul video-ului, pentru a-și exprima părerile sau a interacționa.

Varianta pentru Android, disponibilă în curând

Momentan, doar cei care dețin un telefon mobil IPhone au opțiunea de a transmite live, însă cei de la Facebook au anunțat că lucrează la varianta pentru Android și că aceasta va fi disponibilă în curând. Mai mult, în prezent, doar utilizatorii din Statele Unite au acces la această opțiune, însă, potrivit Mediafax, aceasta poate fi folosită deja și de către deținătorii de IPhone din România.

Până acum, posibilitatea de a transmite un video live direct din platforma de social media era permisă exclusiv celebrităților și paginilor verificate.

Odată cu aceste modificări, Facebook a anunțat și că va introduce posibilitatea ca utilizatorii să-și exprime diferite tipuri de reacție la postări. Aceste reacții includ „trist”, „nervos”, „wow”, „yay”, „haha” și „iubesc”. În urmă cu câteva luni, compania anunța că testează astfel de reacții, fiind disponibile pentru o perioadă limitată de timp, utilizatorilor din Irlanda și Spania.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *