logo
Search
Generic filters
Exact matches only

La ce festivaluri să mergi în 2016?

Din ce în ce mai multe festivaluri aparţinând diferitelor arii de divertisment au loc în ţară noastră, iar asta nu poate fi decât un lucru bun pentru cultura urbană românească. Deschiderea publicului spre distracţie se măreşte de la an la an, numărul participanţilor crescând şi creând, astfel, atmosfere memorabile.

Aşa că iată, am alcătuit o listă cu festivalurile pe care ți le recomandăm anul acesta, împreună cu numele care au să urce pe scenă şi motivele pentru care vei avea parte doar de senzaţii bune!

1. Electric Castle – 14 -17 Iulie 2016, Castelul Bánffy

Înregistrând un real succes anul trecut, festivalul Electric Castle s-a remarcat printr-un line-up care a încins atmosfera şi a blocat un întreg oraş. Anul acesta, se anunţă şi mai multă distracţie, organizatorii alegând printre numele care să urce pe scenă artişti şi trupe precum Rusko, Dub Pistols, Sigur Ros sau Gorgon City. Printre numele româneşti prezente se vor număra Urma, Alternosfera sau Machanache.

Începând cu data de 29 Februarie, se va pune spre vânzare a două tură de bilete, un pass pentru 4 zile costând 689 lei, preţ pentru care vei primi loc de parcare şi acces VIP.

2. Untold – 4 – 7 August 2016, Cluj–Napoca

Şi acest festival s-a bucurat de aprecierea întregii ţări anul trecut, recenziile şi reacţiile fiind neaşteptat de pozitive. De aceea, anul acesta se anunţă unul cu adevărat incendiar, publicul din întreagă ţară abia aşteptând să trăiască „the ultimate romanian experience”.

Până acum, s-au anunţat mai multe nume mari: Tiesto, Hardwell şi Afrojack, Armin van Buuren, Scooter sau Faithless. Ca şi anul trecut, când line-up-ul a fost completat de peste 150 de artişti naționali şi internaţionali, şi anul acesta ne aşteptăm la surprize de proporţii mari.

3. Transylvania Calling – 18 – 25 Iulie – locaţie secretă

Deşi puţin cunoscut printre amatorii de festivaluri din România, Transylvania Calling se bucură de atenţie internaţională de nu mai puţin de 10 ani! Anul acesta, se vor pune în vânzare doar 400 de bilete, astfel încât dacă vrei să te afli în rândurile publicului exclusivist prezent la acest eveniment, este cazul să te grăbești.

Fanii muzicii psihedelice din întreagă Europa se adună, an de an, în locaţii care sunt anunţate cu câteva zile înainte, pentru a petrece 7 zile într-un decor formidabil, în mijlocul naturii, şi a comunica cu oameni care au gusturi şi preferinţe asemănătoare.

Aşadar, iată că, dacă ești unul dintre cei cărora le place să colecţioneze amintiri memorabile pe timpul verii, ai, cu siguranţă, unde merge anul acesta. Nici unul dintre cele trei festivaluri nu poate fi ratat, dacă îți place muzica bună şi atmosfera deosebită, iar numele prezente pe scenă – chiar şi cele încă neanunţate – îți vor face pulsul să crească la maxim şi te vor transpune într-un univers plin de vibraţii şi senzaţii de bine. Şi nu îți cerem să ne crezi pe noi, ci să urmărești videoclipurile de mai sus, pentru a te convinge că, într-adevăr, merită să pui bani deoparte pentru ca 2016 să devină anul cu cea mai fantastică vacanţă!

Text: Oana Simionescu

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *