Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
articole citite
articole citite

Cele mai citite articole de curiozități din 2016

 

Pe parcursul anului trecut ți-am înseniat diminețile cu articole pline de curiozități, idei și sfaturi. Așa cum e normal, unele ți-au plăcut mai mult decât altele, iar asta s-a văzut la final de an. În cele ce urmează, te invităm să descoperi cel mai citite 10 articole din categoria De dimineață, din anul 2016 și să le citești, dacă nu ai făcut asta deja.

10. 20 de citate despre cafea

Cafeaua ne trezește pe toți dimineața. Din acest motiv, nu este de mirare că citatele despre aceasta au intrat în topul celor mai citite articole din 2016. Care este citatul tău preferat?

9. Curiozități despre părul uman

Știai că doar 1% din populația lumii are părul natural roșcat? Am adunat 15 curiozități despre părul uman într-un articol, iar cititorii Bună Dimineața au vrut să afle cât mai multe dintre acestea. Te invităm să le citești și pe celalalte 14 curiozități.

8. Cărți care au devenit filme în 2016

Cinematografia bazată pe literatură a luat un avânt imens anul trecut. Din acest motiv, multe cărți au stat la baza unor filme lansate în 2016. Pe câte dintre acestea le-ai văzut? Dar cărțile pe care se bazează, câte dintre acestea ai citit?

7. Zece curiozități interesante despre toamnă

Toamna a adus cu ea și curiozitatea cititorilor noștri care au vrut să afle cel puțin 10 lucruri interesante despre acest anotimp. Oricum, cred că ești de accord cu noi când spunem că toamna are o aura magică în jurul ei.

6. Curiozități despre citit, cărți și literatură

Lectura a fost un subiect intens anul trecut. Așa se explică faptul că mulți dintre voi ați decis că trebuie să aflați câteva curiozități despre citit, cărți și literatură. Ai aflat, printre altele, că seria cărților cu Harry Potter se află printer cele mai citite cărți din lume, alături de Biblie.

5. De ce visăm că picăm în gol?

Îți amintești visul acela din care te-ai trezit pentru că aveai senzația că ești în cădere liberă? Cu siguranță ai avut un astfel de vis cel puțin o data în viață. Așa că 2016 a fost anul în care ai vrut să afli ce înseamnă acest vis și de ce este present în somnul oricărui om.

4. 30 Curiozități despre corpul uman

Dacă tot vorbim de fiecare om, curiozitățile despre corpul uman ți-au stârnit interesul în 2016. Este foarte interesant să aflii ce poate face organismal tău, iar aceste noi cunoștiințe parcă te face să îl apreciezi mai mult și să mănânci mai sănătos, nu-i așa?

3. Curiozități despre fructe și legume

În ton cu sănătatea și sezonul cald, am găsit câteva curiozități despre fructe și legume, care ți-au captivat atenția și te-au făcut să le mănânci mai cu poftă.

2. Curiozități despre iarnă

Spre final de an, ai vrut să invoci sosirea iernii, așa că te-ai documentat, să fii pregătit cu multe curiozități despre aceasta. Suntem convinși că abia așteptai Sărbătorile de iarnă să petreci timp alături de cei dragi.

1. Curiozități despre apă

Cu toate acestea, cel mai mult te-a interesat să afli lucruri noi despre cea mai importantă substanță pentru viață – apa. Astfel că acesta a fost cel mai citit articol din categoria curiozităților, în 2016.

În 2017, îți pregătim și mai multe curiozități, și mai multe idei și sfaturi, așa că te invităm să ne rămâi alături și să fii cu ochii pe Bună Dimineața!

Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *