logo
Search
Generic filters
Exact matches only

De ce legea atracţiei nu funcţionează pentru tine

legea-atractiei_28557263

Probabil ai auzit deja de Legea Atracţiei, mai ales după ce au apărut cărţi şi documentare precum „Secretul”. Şi dacă ai încercat şi tu partea cu „afirmaţii pozitive” şi cu „gândirea pozitivă” şi nu ai obţinut rezultate, iată câteva motive pentru care probabil legea atracţiei nu funcţionează în cazul tău.

  1. Nu accepţi ceea ce ţi se întâmplă acum. Dacă nu accepţi lucrurile pe care le trăieşti în prezent, şi nici nu le foloseşti pentru a obţine cel mai mare avantaj posibil, nu vei trece niciodată la următorul nivel. Asta e pentru că universul îţi dă ceea ce ai nevoie acum şi în special ceea ce subconştientul tău atrage.
  2. Anticipezi ceea ce se va întâmpla. Atunci când îţi doreşti să se întâmple ceva, trebuie să te comporţi ca şi cum deja ai obţinut acel lucru şi nu să-l tot proiectezi într-un viitor nesigur. E mai important să nu rămâi la stadiul de visare, ci mai degrabă să îţi sincronizezi toate acţiunile astfel încât să îi dai de înţeles universului că ceea ce îţi doreşti e deja al tău şi trebuie doar să capete o formă materială. Atunci când rămâi conectat la prezent şi nu te tot gândeşti cum anume se va realiza ceea ce-ţi doreşti, de multe ori lucrurile se întâmplă mult mai bine decât sperai. Atunci când îţi doreşti ceva, dar începi să te stresezi pentru „cum” şi „când” se va întâmpla, atragi şi mai multe îngrijorări în viaţa ta.
  3. Subconştientul tău neagă intenţiile. Cu toate că faci afirmaţii pozitive, în secunda doi îţi spui „Sper ca acest lucru să devină realitate”. E clar că subconştientul tău nu crede cu adevărat în îndeplinirea acelui lucru şi nu-l consideră ca pe ceva real, posibil în momentul prezent. Fiecare din gândurile noastre este o intenţie şi fiecare intenţie din prezent, o anulează pe cea care a fost înaintea ei.
  4. Gândurile tale nu se sincronizează cu acţiunile. Dacă nu faci acţiuni constante care să demonstreze ceea ce gândeşti, legea atracţiei nu are cum să funcţioneze. Nu poţi să-ţi începi dimineaţa meditând la ce zi frumoasă o să ai şi apoi să devii nervos din momentul în care ai intrat pe uşa biroului. Acţiunile tale anulează în totalitate afirmaţiile şi atrag doar energie negativă. O altă asumpţie greşită e aceea că poţi spera şi afirma că vei avea o mulţime de bani, dar nu faci nimic pentru a obţine acest lucru.

Este imposibil ca Legea Atracţiei să nu funcţioneze. Ea se manifestă constant, doar că, de multe ori, nu suntem conştienţi de ea. Atunci când devenim conştienţi şi începem să o determinăm să lucreze în favoarea noastră, ni se pare că funcţionează. Dar Legea Atracţiei nu e doar despre lucruri pozitive. Tot ceea ce atragem în viaţa noastră, e pe baza acestei legi.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *