logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Masajul cu bețe de bambus înlătură celulita și ne scapă de oboseală

masajul cu bețe de bambus

Într-o societate în care stresul face parte din viața noastră de zi cu zi, activitățile care să ne relaxeze sunt foarte importante. Unii ascultă muzică, se întâlnesc cu prietenii, vizionează un film, se plimbă în natură, iar alții merg la sala de sport, cântă la un instrument muzical, pictează sau dansează.

Pe lista activităților care să ne elibereze de stres trebuie inclus și masajul. Acesta este de mai multe tipuri: de relaxare, terapeutic sau anticelulitic. La acesta din urmă apelează mai ales doamnele și domnișoarele. Pe lângă efectul său relaxant, masajul anticelulitic ajută și la crearea unui corp de invidiat.

Masajul anticelulitic se realizează în mai multe feluri, iar una dintre tehnici este masajul cu bețe de bambus. Este o metodă veche de mii de ani, ale cărei efecte benefice au fost dovedite de asiatici. Astăzi, se practică în multe cabinete de masaj și centre spa.

Acest tip de masaj se realizează cu bețe de bambus, de diferite mărimi, ajustate pentru fiecare zonă a corpului. Înainte de masajul propriu zis are loc și o pregătire a zonelor cu ajutorul unor uleiuri speciale.

Maseurul, cu ajutorul bețelor de bambus, revitalizează corpul și pune în mișcare sângele, redă elasticitatea pielii, stimulează sistemul limfatic și țesuturile. Efectele masajului sunt multiple, pe lângă scopul său principal, anticelulitic, ajută la reglarea circulației sangvine, a temperaturii corpului, relaxează și în același timp pune în mișcare musculatura, stimulează țesuturile să funcționeze mai bine. Practic, întregul corp este pus în mișcare cu ajutorul bețelor de bambus. De asemenea, ne scapă de oboseală, ne ajută la obținerea unei stări psihice bune.

O ședință de masaj cu bețe de bambus durează aproximativ 40 de minute. Maseurii spun că se pot face chiar zilnic ședințe de masaj, mai ales că efectele vizibile apar după circa zece ședințe. Pacienții spun însă că simt o îmbunătățire a stării lor generale după primele două-trei ședințe.

Deși în general femeile sunt cele care apelează la acest gen de masaj și bărbații, mai ales cei care practică sport, se pot orienta spre masajul cu bețe de bambus.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *