logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Răsfăţ feminin: rezervă-ţi o zi pe săptămână doar pentru tine

răsfăț feminin

Una dintre marile plăceri ale unei femei este momentul săptămânii rezervat pentru propriul alint. Şi, pentru că trăim într-o perioadă în care un număr din ce în ce mai mare de bărbaţi încep să aibă grijă de corpul lor, este indicat să ne facem timp pentru noi, pentru a ne ridica moralul şi a ne pune aspectul fizic la punct.

De aceea, am pregătit o lista cu câţiva paşi pe care ai putea să îi faci Duminica, de exemplu, înainte să începi o nouă săptămână de muncă.

O baie fierbinte este, întotdeauna, primul pas în începerea unui ritual de frumuseţe

Nu doar că îţi va deschide porii şi te va ajuta să îţi hidratezi tenul, dar poţi să îţi faci şi un masaj facial care să îți aducă foarte multă relaxare. Foloseşte săruri de baie în cadă şi, fără a folosi un prosop, unge-te cu uleiuri naturale sau creme hidratante, lăsând apa să se usuce de la sine. Acest pas simplu va aduce cu sine o piele catifelată. Nu uita ca, între timp, să asculţi o muzică bună.

Rezervă-ţi următoarea oră pentru a aplica măşti faciale şi corporale

În timpul în care aştepţi ca acestea să îşi facă efectul, poţi citi ceva pentru dezvoltarea ta personală, care să îţi liniştească mintea. Unul dintre cele mai bune componente pentru măştile faciale este argila, iar o carte pe care ţi-o recomand cu mare drag, dacă încă nu ai citit-o, este „Magicianul”, de John Fowles.

Ocupă-te de restul detaliilor, precum manichiura, pedichiura sau pensatul

Îţi vor da o stare de bine şi nu durează foarte mult. Eventual, cheamă o prietenă în vizită, nu doar pentru a vă ajuta una pe cealaltă, ci şi pentru a povesti despre cum a fost săptămâna voastră. Puteţi, mai apoi, să ieşiţi la o plimbare sau la o cafea într-unul dintre locurile voastre preferate. Când ne aranjăm, stima noastră de sine creşte, iar privirile celorlalţi vin ca şi o confirmare a ceea ce credem în acele momente despre noi. Un duş de priviri admirative nu poate decât să te ajute să te încarci cu energie pozitivă.

Alege-ţi ţinutele pentru săptămâna care vine

Astfel, nu vei fi nevoită să stai dimineaţa să pierzi timp sau să alergi bezmetică după ele, încât să îţi strici toată dispoziţia pentru întreaga zi. Mai bine ai folosi acel timp pentru a îţi savura cafeaua şi a citi ştirile sau pentru a face nişte exerciţii fizice. În plus, vei face alegeri mult mai bune dacă vei fi relaxată, decât stresată de faptul că începe o nouă zi de muncă.

Alege meniul pentru viitoarea săptămână

Dacă ai obiceiul să faci piaţa la sfârşitul săptămânii, acest lucru te va ajuta să cumperi din start orice ai nevoie şi să nu iroseşti mâncare. Totodată, acest obicei te va ajuta să îţi menţii o dietă corectă şi potrivită pentru tine şi, desigur, vei economisi timp în celelalte zile ale săptămânii.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *