logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Activități cu familia în Cluj-Napoca

Clujul este un oraș prietenos. Mulți au spus-o. Totodată, acesta este un oraș sigur. Fie că locuiești aici, fie că vii într-o vacanță cu familia, ai opțiunea de a petrece timp cu familia, fără să îți faci probleme legate de siguranța celor dragi. Iată câteva idei de astfel de activități.

Ieșiri în localuri din oraș

Localurile din Cluj devin din ce în ce mai prietenoase cu copii. În acest sens, multe dintre cafenele și restaurante pun la dispoziția familiilor spații în care nu se fumează. Astfel, puteți alege să mergeți la o pizzerie, un bistro, o cofetărie sau o cafenea și să vă savurați mâncarea/băutura fără să vă îngrijorați că fumul de țigară îi va afecta pe cei mici sau pe adulți, deopotrivă.

Ieșiri în parcuri

Parcul Central este frumos indiferent de anotimp. Așadar, puteți face o plimbare în familie, care se poate lăsa cu niște poze superbe prin parc. Cei mici se pot bucura de zonele special amenajate pentru aceștia, iar cei mari se pot relaxa pe o bancă în timp ce supravegheați joaca copiilor. Totodată, în parc există, de cele mai multe ori, diverse gherete cu mâncare sau dulciuri. Partea bună e că nu este necesar să vizitați neapărat parcul central pentru a vă bucura de o plimbare împreună. Și parcurile mai mici, din cartiere, oferă astfel de distracții gratuite.

Ieșiri la patinoar

Bineînțeles, dacă vii în timpul iernii, patinoarele din oraș sunt atracția perfectă pentru toată familia. Dacă nu ai patine, nu-ți fă probleme, majoritatea patinoarelor au și o gheretă în care închiriază patine pentru perioada în care ai acces la patinoar. În acest fel, vă puteți distra în familie, făcând și puțină mișcare. Iar aceasta nu strică niciodată, nu-i așa?

Ieșiri în apropierea orașului

Dacă vreți să ieșiți din oraș pentru activități în familie ceva mai deosebite, Salina Turda este cea mai bună opțiune, însă nu singura. În funcție de anotimp și de resursele disponibile, puteți vizita împreună unele dintre centrele de echitație sau alte obiective turistice din județ.

Alte activități care pot fi făcute cu familia

În Cluj, ai opțiunea de a face escaladă în sală, să joci jocuri de masă sau să faci tururi ghidate în jurul orașului. Toate aceste opțiuni sunt potrivite pentru a fi făcute împreună cu familia. Și nu putem uita de sălile de cinema, care au, aproape întotdeauna, și filme destinate familiilor sau muzeele din oraș.

Tu ce activități faci cu familia ta?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *