logo
Search
Generic filters
Exact matches only

2 modalități de a scăpa de calorii încă de dimineață

Dimineața este cea mai bună perioadă a zilei în care putem scăpa de multe dintre caloriile pe care le acumulăm zilnic fără a face neapărat un efort deosebit.

Două obiceiuri simple ne pot ajuta să avem silueta pe care ne-am dorit-o întotdeauna astfel că poate ar trebui să facem o mică încercare. Imediat vine vara, chiar dacă nu pare că este atât de aproape.

Exercițiile fizice efectuate imediat după trezire ne ajută să ardem cu până la trei ori mai multe calorii decât cele realizate în oricare altă perioadă a zilei.

Lucrurile sunt relativ simple. Dimineața suntem mai odihniți și tindem să exersăm mai mult și mai eficient pentru că avem mai multă energie.

În timpul zilei corpul nostru are ca principală sursă de energie carbohidrații pe care îi luăm din mâncare. În timpul nopții organismul utilizează aproape toți carbohidrații care au rămas nefolosiți din timpul zilei pentru diferite funcții care apar atunci când dormim.

Dacă dorim să ajungem rapid la o greutate optimă ar fi bine să exersăm între 30 de minute și o oră, înainte de a lua micul dejun. Corpul nostru va arde grăsimi pentru că nu va avea carbohidranții proveniți din mâncare.

Metabolismul va începe să funcționeze din ce în ce mai bine și vom slăbi mult mai ușor chiar și în timpul zilei. Nu trebuie să uităm că sportul ne va ajuta să scăpăm de stres, așadar ziua noastră va începe într-o manieră mai relaxată.

Al doilea obicei care ar trebui să devină o obișnuință pentru oricare dintre noi este masa de la micul dejun.

Micul dejun în combinație cu exercițiile fizice îți vor face metabolismul să prindă aripi. Aceasta este combinația perfectă pentru oricine vrea să scape de kilogramele în plus.

În cazul în care micul dejun nu este pe lista noastră de priorități atunci ar trebui să fie. Dacă mâncăm ceea ce trebuie, atunci când trebuie, vom evita mesele copioase de mai târziu, care se traduc într-o mulțime de calorii gratuite.

Este mai bine să luăm niște mese mai mici care să fie mai dese pentru a ne ține metabolismul în alertă maximă. O astfel de rutină ne va fi de mare ajutor în lupta cu kilogramele.

Exercițiile fizice, micul dejun și alimentația ne va ajuta să obținem silueta pe care ne-am dorit-o dintotdeauna, fără ca noi să ne înfometăm sau să recurgem la alte metode mai radicale.

Tu ce modalități de a scăpa de calorii folosești?

Citește și despre beneficiile mersului la sală de dimineață.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *