Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
brunch-la-birou
brunch-la-birou

4 idei sănătoase și rapide de prânz la birou (când sari peste micul dejun)

În societatea de astăzi, cu toții suntem suprasolicitați, presați de timp și stresați. Cu toții ne dorim să fim mai sănătoși, motiv pentru care mulți dintre noi fac un efort supraomenesc pentru a mânca mai bine, prin alegerea unui program de somn mai bine aplicat și realizarea unei anumite distante pe zi. Și totuși, există situații în care ești nevoit să sari peste micul dejun, iar în aceste momente este mai bine să ai pregătit un prânz mai copios, rapid și delicios, care să îți aducă nutrienții peste care ai sărit la micul dejun. Aceasta este, în adevăratul sens al cuvântului, cea mai bună opțiune pentru oamenii ocupați sau pentru cei care zilnic sar peste masa de dimineață.

Pui pentru diverse feluri de mâncare

Prepararea puiului nu durează mult, întrucât poate fi realizat rapid peste noapte. De aceea, adăugarea lui în pachetul pentru prânz este o alegere ideală, întrucât poți oricând să beneficiezi de un pui fraged pe care să îl adaugi peste salata de prânz – ceea ce durează mai puțin de câteva secunde și, în plus, te asigură că știi că ceea ce mănânci este și sănătos și delicios și nu durează mult să fie preparat.

Pui, orez și cartofi cu legume

În cazul în care pâinea nu este cel mai bun prieten al tău, așezarea într-o caserolă a unui amestec realizat de trei din cele patru elemente combinate este porția ideală pentru un prânz rapid. În plus, poți schimba combinațiile în fiecare zi, în funcție de pofta pe care o ai.

Salată pentru birou

Pentru o sănătate de fier, salatele sunt bine venite. Înainte să pleci la birou, adaugă într-un bol ridichi, roșii, telemea și ouă fierte tare (sau orice alt tip de proteină). La final, sigilează totul printr-o folie de plastic, astfel că la prânz tot ceea ce rămâne de făcut este să despachetezi salata și să savurezi totul.

Paste cu pesto, roșii și sparanghel prăjit

Sună bine, nu? Pastele cu pesto sunt printre cele mai ușor de gătit. Fiind un prânz ușor, asigură-te că îl realizezi cu o seară înainte, astfel că vei putea dormi mai mult dimineața. La început, prăjește ușor sparanghelul, fierbe pastele peste care se adaugă pesto (la final) și combină totul cu roșiile.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *