Search
Generic filters
Exact matches only

Idei de mic dejun rapid pentru cupluri

Diminețile pot fi tare grăbite când te trezești târziu sau ai prea multe de făcut. Însă de multe ori, micul dejun e singurul moment din zi când un cuplu apucă să comunice, datorită îndatoririlor pe care le are fiecare. Dacă tu și partenerul tău vă regăsiți în descrierea de mai sus, nu săriți peste micul dejun! Mai degrabă alegeți una dintre opțiunile rapide de mai jos.

Parfait cu fructe

Combinația dintre iaurt, muesli și fructe e delicioasă, rapid de făcut și sățioasă. În plus, puteți prepara de seara parfait-ul, iar dimineața să îl consumați amândoi, ca să vă începeți zilele de vară într-un mod răcoros.

Ouă pe pâine prăjită

Ouăle sunt opțiunea cea mai sățioasă când vine vorba de mic dejun. Ca să mâncați amândoi, sparge 3-4 ouă și fă-le papară, alături de toppingurile preferate. Nu durează mai mult de 5 minute să le prepari și apoi le puteți mânca pe o felie de pâine prăjită.

Smoothies

Când timpul nu este de partea voastră, cel mai simplu este să arunci câteva fructe, iaurt grecesc și orice altceva preferi într-un blender și să îl consumați în drum spre muncă. În funcție de rețeta de smoothie pe care o alegi, poți pregăti ingredientele cu o seară înainte și să le păstrezi la congelator. Astfel dimineața, ai arunca doar conținutul pungii în blender și gata.

Patiserie

Dacă știți că nu veți avea timp dimineața niciunul dintre voi, stabiliți împreună rețeta de brioșe sau alte produse de patiserie pe care să le faci în după amiaza anterioară. Astfel, în dimineața respectivă, fiecare dintre voi doar ia cât are nevoie și își poate începe ziua energizat.

Opțiuni de mic dejun la microunde

Într-un alt articol ți-am prezentat 5 idei de mic dejun la microunde. Acelea sunt rețete optimizate pentru timp puțin de a găti și mânca, așa că puteți profita de ele și să le consumați împreună în diminețile aglomerate.

Orice ați face, nu săriți peste micul dejun, dacă acesta este singurul moment al zilei când apucați să vorbiți cum trebuie. Nu este sănătos nici pentru relația voastră, nici pentru organismul vostru să săriți peste prima masă a zilei.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *