logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Zodiile și influența lor asupra carierei

Astrologii spun că zodiile au o mare influență asupra carierei pe care o urmează oamenii.

Chiar dacă în majoritatea cazurilor este extrem de greu de prezis ce loc de muncă ni se potrivește, experții în horoscop au întocmit o listă cu cele mai potrivite meserii pe care le putem avea în funcție de zodie.

Astrele spun că cei născuți în zodia Berbec pot fi foarte buni polițiști sau pompieri datorită curajului lor. Sunt foarte buni la promovarea lucrurilor astfel că ar putea lucra în lumea publicității sau în relații publice.

Cele mai bune slujbe pe care le pot avea sunt: soldați, antreprenori și la fel de bine ar da randament în politică, în aparatul guvernamental, dar și în televiziune sau divertisment.

Taurii pun mare preț pe stabilitate și le place să lucreze cu flori, mâncare, bijuterii și alte obiecte luxoase. Datorită vocii lor plăcute pot activa și ca prezentatori de emisiuni radio sau de televiziune, însă cele mai potrivite locuri de muncă pentru ei sunt în domeniul contabilității, educației, ingineriei, justiției sau design.

Gemenii sunt foarte adaptabili datorită firii lor duale și pot fi deosebit de performanți în afaceri și în vânzări, dar și ca avocați.

Racii sunt buni ca executanți și pot face cariere frumoase ca și asistenți sociali, angajați în domeniul resurselor umane, avocați, profesori sau directori executivi.

Leii vor mereu să fie în centrul atenției, iar șarmul lor evident în cele mai multe situații, îi poate ajuta să devină foarte buni directori, agenți imobiliari, agenți de vânzări sau designeri de modă sau de interior.

Nativii născuți în zodia Fecioară sunt perfecționiști și foarte orientați către micile detalii. Știu bine una sau mai multe limbi străine, iar cea mai potrivită slujbă pentru aceștia poate fi cea de editor, profesor, critic, tehnician, traducător, detectiv sau statistician.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanțele pot fi buni diplomați, dansatori, agenți de vânzări, negociatori, mediatori sau supervizori.

Scorpionii sunt atrași de lucrurile misterioase și de paranormal astfel încât slujba de detectiv li se va potrivi ca o mănușă. Chirurgia, fizica și cercetarea științifică pot fi alte opțiuni bune pentru acest nativi.

Săgetătorii sunt plini de energie și au un simț etic foarte dezvoltat. Locurile de muncă din cadrul ministerelor sunt foarte potrivite pentru ei însă ar putea fi de asemenea, excelenți dresori de animale, editori, antrenori sau ar putea performa în orice slujbă care are legătură cu călătoritul.

Capricornii sunt foarte buni ca manageri datorită firii lor organizate. Funcția de administrator, editor, bancher sau orice are legătură cu știința li se potrivește ca o mănușă.

În ceea ce privește Vărsătorii ei pot da un bun randament dacă vor lucra în domeniul științei, în agricultura organică ca și designer sau muzician.

Peștii sunt creativi, pasionali și foarte interesați de artele tradiționale. Cele mai potrivite cariere pentru ei sunt în domeniul psihologiei, artei, asistenței medicale, medicinei veterinare sau în psihiatrie.

Tu crezi că astrele te-au influențat în alegerea carierei?

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *