logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Top 10 cele mai citite articole de travel din 2016

muntii rarau

Cu toții visăm să călătorim în cele mai îndepărtate locuri de pe pământ, pe plaje însorite, pe munți înalți, în orașe fascinante sau în sate uitate de lume. Articolele de travel se bucură mereu de succes pe site-ul nostru, fie că vorbim despre destinații de vacanță din țară sau din străinătate. În 2016, voi, cititorii noștri, ați apreciat cel mai mult articolele legate de locuri frumoase din România.

Iată care au fost cele mai citite articole de travel din anul 2016:

  1. 10 cele mai frumoase locuri din județul Teleorman – județ în sudul țării, cu destinații interesante precum orașul Alexandria, Turnul Măgurele sau Pădurea Troian. Este județul care a dat oameni de litere precum Marin Preda sau Zaharia Stancu.

2. 10 cele mai frumoase locuri din județul Suceava – situat în nord-estul țării, județul Suceava este unul dintre cele mai pitorești județe din țară, cu numeroase obiective turistice. Aici puteți descoperi mănăstiri vechi, cetăți medievale, stațiuni turistice renumite, dar și zone cu peisaje pitorești.

3. 10 cele mai frumoase locuri din județul Vrancea – este renumit pentru datorită unor obiective turistice precum Muzeul Vrancei, Rezervația Naturală Cheile Tișiței, Cascada Putnei sau Stațiunea Lepșa.

4. 10 cele mai frumoase locuri din județul Harghita – Lacul Roșu sau Salina Praid sunt două destinații turistice foarte cunoscute și apreciate din județul Harghita. Tot aici se află și stațiunea cu multe izvoare minerale, Borsec, locul unde se îmbuteliază și una dintre cele mai consumate ape minerale de pe piața românească (cu același nume).

5. 10 cele mai frumoase locuri din județul Galați – Complexul Muzeal de Științele Naturii și Grădina Zoologică Gârboavele (face parte din Complexul Muzeal Științele Naturii, este amplasată în pădurea cu același nume, din comuna Tulucești, la aproximativ 17 km depărtare de Galați) trebuie vizitate în județul Galați. De asemenea, Lacul Brateș este unul dintre cele mai mari lacuri din România, având o suprafață de 24 km și o adâncime de 3 m.

6. 10 cele mai frumoase locuri din județul Tulcea – de departe, cel mai renumit și frumos loc de vizitat din Tulcea este Delta Dunării, unică în lume.

7. 10 cele mai frumoase locuri din județul Satu Mare – neapărat de vizitat în Satu Mare este orașul reședință de județ, care poartă același nume cu județul, stațiunea Tășnad și Cetatea Ardud.

8. 10 cele mai frumoase locuri din județul Gorj – celebrele sculpturi ale lui Constantin Brâncuși sunt unele dintre cele mai interesante obiective turistice din acest județ.

9. 10 cele mai frumoase locuri din județul Vaslui – Parcul Copou, Rezervația arheologică „Curtea Domnească”, Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” sau Muzeul memorial „Emil Racoviță” sunt de vizitat în județul Vaslui.

10. 10 cele mai frumoase locuri din județul Vâlcea – județul este renumit și pentru peisajele sale naturale spectaculoase, dar și pentru lăcașurile de cult devenite monumente istorice.

Voi care credeți că sunt cele mai frumoase locuri din țara noastră?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *