Cum pierzi timpul, în funcție de zodie

Obiceiul tău de a pierde timpul poate fi derivat din natura zodiei sub protecția căreia te-ai născut. Tabieturile pe care le ai și activitățile pe care le preferă fiecare dintre noi, atunci când vine vorba de pierdut vremea, țin de timpul pe care suntem dispuși să îl pierdem cu nimicuri, dar și de dispoziția pe care o avem în momentul respectiv. Iată care sunt predispozițiile fiecărei zodii de a pierde timpul.

Berbec

Temperamentul berbecului îi poate cauza pierderi de timp și întârzieri în planurile pe care acesta le are. Asta pentru că nativul din această zodie obișnuiește să se enerveze chiar și pentru cele mai mărunte discuții sau lucruri care nu au importanță.

Taur

Acestei zodii îi place să aibă ultimul cuvânt chiar și atunci când nu este cazul. De aceea, nativul din zodia taur încearcă să își explice acțiunile și gândurile oamenilor cărora nu le pasă sau celor care încearcă să pornească o ceartă cu acesta.

Gemeni

Nativul din zodia gemeni este atât de dependent de interacțiunea socială, încât este predispus să piardă vremea cu oameni cu care nu are nimic în comun, pentru a avea totuși parte de interacțiune, până când apare ceva mai bun.

Rac

Dragostea pentru cei din jur îl fac pe nativul din zodia racului să facă multe favoruri. Însă atunci când face asta pentru oameni care nu îi împărtășesc sentimentele, totul se transformă într-o mare pierdere de timp pentru rac.

Leu

Leului îi place să ceară și părerea celor din jurul lui, chiar dacă deja știe răspunsul la întrebare. De fapt, chiar și în cazul în care are de luat o decizie, el va cere și părerea altora, transformând totul într-o mare pierdere de vreme, având în vedere că decizia a fost luată în mintea lui, chiar de dinainte de a începe să întrebe lumea.

Fecioară

Gândirea analitică a fecioarei poate să o facă să piardă timp, chiar și atunci când aceasta nu vrea neapărat să facă asta. Toate gândurile pe care aceasta le are legat de lucrurile care ar putea să meargă prost în activitatea pe care urmează să o facă. Iar asta nu face decât să întârzie activitatea în sine.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe BunaDimineata.ro.

Balanță

Nativului balanță nu prea îi place să fie evident că pierde vremea. De aceea, el va procrastina task-urile pe care le are de rezolvat inventând scuze care să îi motiveze întârzierea.

Scorpion

Atunci când un nativ din această zodie își pune toate forțele în a-i ajuta pe alții, scorpionul devine conștient de faptul că s-ar pute ajuta și pe el în același fel. Totuși, el preferă să piardă timpul pe cauze pierdute, decât să remedieze problema sa.

Săgetător

Spiritul de aventură al săgetătorului îl face să creadă că poate obține orice își propune. Acest lucru se oprește atunci când încearcă, fără succes, să schimbe părerea unei alte persoane. E posibil să nu fie suficient de persuasiv sau să nu creadă în propriile argumente.

Capricorn

De cele mai multe ori, capricornul simte că pierde timp atunci când este nevoit să asculte oameni care nu au nimic valoros de spus. Pe scurt, vorbele goale sau informațiile pe care le cunoaște deja sunt considerate pierdere de timp pentru această zodie.

Vărsător

Este foarte probabil să găsești un vărsător care să piardă vremea cu situații plictisitoare, însă trebuie menționat că acesta a acceptat situația respectivă doar pentru că aceasta părea interesantă inițial. Cu toate acestea, încăpățânarea vărsătorului nu îi permite să se îndepărteze de acțiunea pe care o consideră pierdere de timp.

Pești

Cei care sunt născuți în zodia peștilor au tendința să piardă timpul ancorați în situații care nu îi favorizează absolut deloc. Din păcate, de cele mai multe ori, ei știu asta, însă nu reușesc să se detașeze de situație.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe BunaDimineata.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.