logo
Search
Generic filters
Exact matches only

De ce e singură fiecare zodie

Când toată lumea vorbește despre relații, discuția poate părea plictisitoare pentru cineva care nu are pe nimeni în acel moment. Motivele pentru care nu te afli într-o relație amoroasă pot fi diverse și e posibil să le cunoști deja sau să nu. În orice caz, astrologii îți pot oferi câteva indicii legate de aceste motive, în funcție de zodia sub care te-ai născut. Iată care sunt acestea:

Berbec:

Principalul motiv pentru care nu ești într-o relație este faptul că potențialii tăi parteneri te găsesc intimidant(ă). Este important să faci câteva concesii în ceea ce privește comportamentul tău dacă vrei să diminuezi acest efect.

Taur:

Problema ta este că nu știi încă ce anume te face fericit(ă). Încearcă să descoperi care sunt lucrurile care te fac să zâmbești înainte să aștepți ca altcineva să cunoască aceste lucruri și să le facă pentru tine.

Gemeni:

Viața ta este mai importantă decât orice relație. Ție nu îți pasă prea mult dacă ești într-o relație sau nu, atâta timp cât te comporți așa cum ești în realitate și îți faci viața în modul în care visezi.

Rac:

Ești o persoană foarte încrezătoare în propriile calități, iar motivul pentru care nu ai pe nimeni este chiar acesta. Aștepți să vină cineva care să te merite, înainte să te legi la cap.

Leu:

Îți place să fii în centrul atenției, însă nu ai nevoie să fii observat(ă) și adulat(ă) pentru a te simți împăcat(ă). Din acest motiv, dacă e să fii singur(ă), ești OK cu asta.

Fecioară:

Este foarte greu pentru pețitorii tăi să se ridice la nivelul așteptărilor tale, motiv pentru care obișnuiești să îi respingi și să rămâi singur(ă).

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță:

Încerci întotdeauna să îți dai seama ce e mai bine pentru tine – o relație sau singurătatea? Din acest motiv, preferi să rămâi singur(ă) până când știi sigur. Nu îți place să intri într-o relație doar de dragul de a fi într-o relație.

Scorpion:

Problema ta cea mai mare este lipsa de încredere în partener. Acesta este principalul motiv pentru care ești singur(ă), iar această lipsă de încredere te face dificil de ținut sub control.

Săgetător:

Cel mai de preț lucru pentru tine este independența. De asta, nu vei accepta să fii într-o relație care te face să te simți constrâns(ă) sau urmărit(ă).

Capricorn:

Focusul tău principal în viață este îndreptat spre carieră, iar o relație ar interfera cu țelul tău final, motiv pentru care ai pus acest aspect al vieții tale la o parte, ca să te poți concentra pe profesia ta.

Vărsător:

Modestia ta e, de obicei, un atu, însă, atunci când vine vorba de relații și potențiali parteneri, aceasta îți stă în cale. Faptul că nu crezi că cineva ar putea să te placă te împiedică să fii într-o relație.

Pești:

Ești o persoană indecisă, motiv pentru care trebuie să te descoperi pe tine în totalitate înainte să poți să îți dăruiești inima în totalitate cuiva. Doar după ce ai încheiat acest proces vei putea avea o relație reușită.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *