Fericirea fiecărei zodii

Fericirea e un lucru relativ. Din acest motiv, lucrurile pe care mă fac pe mine fericită, s-ar putea să te lase pe tine rece. Mai precis, fericirea ține de personalitatea fiecăruia, motiv pentru care, horoscopul îți poate contura o imagine despre lucrurile mărunte care îi pot face fericiți pe cei din jurul tău, în funcție de zodia sub care s-au născut.

Berbec

Abilitatea înnăscută de a fi lider iese în evidență când vine vorba de fericirea unui berbec. Acesta iubește să fie lider, să dețină controlul asupra situației, chiar dacă este vorba de doar câteva minute.

Taur

Deși un taur poate fi extrem de încăpățânat atunci când își dorește să facă ceva, de cele mai multe ori, acesta își dorește să aibă parte de zile libere în care poate să stea, fără să fie nevoit să facă ceva ce nu vrea să facă.

Gemeni

Poți face fericit pe cineva din zodia gemenilor, prin simplul fapt că ai aceeași mentalitate ca și el sau ea. Dacă are pe cineva cu care să poată face toate lucrurile pe care și le dorește, indiferent dacă acele activități sunt puțin nebunatice.

Rac

Nativului din această zodie îi place să știe că cei apropiați lui se gândesc la el. De asta, el va fi fericit dacă va primi un mesaj sau un telefon din partea ta, fără niciun motiv. Astfel, va rămâne cu gândul că nu e singurul care face eforturi ca relația voastră să fie menținută.

Leu

Fericirea pentru un leu poate însemna faptul că are un partener cu care se simte în siguranță, pe care îl poate face să zâmbească și când știe că tu și el puteți conta unul pe celălalt.

Fecioară

Fecioara are o plăcere ieșită din comun când vine vorba de a avea dreptate. Ea adoră să îți spună „ți-am zis eu” în momentele în care se dovedește că avea dreptate, chiar dacă nimeni nu o asculta atunci. Momentele de acest gen o fac fericită.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Etern în favoarea unui echilibru zen, nativul din zodia balanță este cel mai fericit când toată lumea la care ține poate să se adune în același loc, fără să existe certuri sau diferențe de opinii.

Scorpion

Fiind o persoană destul de individualistă, unui scorpion nu îi place să îi fie invadat spațiul personal. De aceea, el este fericit dacă vede că știi să îi respecți intimitatea și nevoia de spațiu, dar și când nu îi sunt adresate o mie de întrebări.

Săgetător

Săgetătorul iubește să călătorească și, mai mult decât atât, iubește să facă asta alături de prietenii săi cei mai apropiați sau alături de partenerul de viață. Este fericit doar petrecând timp călătorind cu oameni pe care îi simte aproape de el.

Capricorn

Pentru un capricorn, onoarea e un lucru important. Prin urmare, acesta va fi fericit atunci când observă că oamenii care promit ceva, chiar își respectă cuvântul și fac acel lucru, nu spun vorbe goale.

Vărsător

Nativul din această zodie este unul mai special. De multe ori, el poate fi perceput ca fiind o persoană ciudată, așadar, este cel mai fericit atunci când poate să fie el însuși, fără să fie judecat pentru ciudățenia din interiorul său.

Pești

În majoritatea timpului, nativul pești este o persoană introvertită, căreia îi face plăcere să petreacă timp singur, fără întreruperi din partea lumii. El este cel mai fericit atunci când i se permite să facă asta.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Curiozități despre zodii:

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.