Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Fidelitatea în cuplu și zodiile

Fidelitatea a doi parteneri într-un cuplu depinde de foarte mulți factori, însă unul dintre cei mai importanți este predispoziția ca unul dintre aceștia să înșele. Zodiacul îți poate oferi câteva indica legate de fidelitatea partenerului tău, în funcție de zodia sub care acesta s-a născut. Iată care sunt cele mai fidele zodii, dar și semnele zodiacale care sunt greu de păstrat.

Berbec

Independent și impulsiv, berbecul are tendința să acționeze înainte să evalueze posibilele consecințe. Această zodie are o nevoie acută de aventură, iar acest lucru poate include și mai mulți parteneri romantici.

Taur

Nativul din zodia taur este un partener pe care te poți baza. Este o creatură căreia îi place confortul și care obișnuiește să gândească în viitor, pentru a avea rezolvări pregătite pentru eventuale probleme. Nu trebuie să îți faci griji că taurul ar putea să te înșele, nu ar face asta niciodată.

Gemeni

Dacă partenerul tău este născut în această zodie, el sau ea are o fire curioasă și îndrăzneață. Asta poate însemna că îi place să se joace și să experimenteze, indiferent dacă acest lucru implică trădarea unor sentimente. Totodată, gemenii se plictisesc extrem de repede, așa că este nevoie ca relația voastră să aibă întotdeauna un element de noutate.

Rac

Cel născut sub patronatul zodiei rac este, cel mai probabil, un familist convins. Asta înseamnă că va face orice este posibil pentru a-și întemeia și mai apoi pentru a-și păstra familia fericită. În mod evident, infidelitatea contravine tuturor credințelor acestei zodii.

Leu

Nativul din această zodie este întotdeauna în căutarea perfecțiunii, motiv pentru care poate fi periculos într-o relație. Acesta va fi atent la toate detaliile, iar dacă partenerul nu poate să țină pasul cu el, este foarte probabil ca leul să caute perfecțiunea în alți oameni.

Fecioară

Cei născuți sub zodia fecioarei sunt oameni sensibili, care au un al șaselea simț pentru sentimentele celor din jur. Un partener din această zodie îți va oferi oricând un „umăr de plâns” și va fi foarte atent la sentimentele și nevoile tale.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Un partener din zodia balanței va căuta întotdeauna dreptatea și egalitatea, chiar și atunci când vine vorba de relația de cuplu. Pe de altă parte, dacă relația capătă o întorsătură negativă, balanța se va retrage în colțișorul său. În rest, poate fi extrem de loial jumătății sale.

Scorpion

Fiind printre cele mai puternice semne ale zodiacului, scorpionul caută o relație care să îi ofere dragoste și putere. Este incredibil de greu să ajungi să cunoști în întregime un nativ din această zodie, însă el te va cunoaște foarte rapid, iar dacă a existat vreo scăpare în relație, e posibil să ți-o întoarcă cu aceeași monedă.

Săgetător

Nativul din această zodie are un spirit liber, astfel că nu suportă să fie constrâns de reguli. Din păcate, acest lucru implică și regulile unei relații monogame. Săgetătorul iubește să exploreze și asta va include în mod cert și aventuri în afara relației.

Capricorn

Capricornului îi place stabilitatea, însă nu îi este frică nici să se străduiască atunci când intervin probleme în relația de cuplu. Acesta nu va renunța la primul semn că ceva nu este în regulă, ci va lupta pentru readucerea relației la statutul stabil pe care îl avea.

Vărsător

Cea mai evidentă trăsătură a nativului din zodia vărsător este individualitatea sa. De multe ori, acesta consideră relațiile serioase și căsnicia ca fiind plictisitoare sau restrictive și are tendința să le evite. În plus, are o gândire neconvențională și o atitudine independentă de restul lumii, așa că poate fi imprevizibil.

Pești

Cei născuți în zodia peștilor au tendința să fie visători. Acest lucru nu este ideal într-o relație, datorită faptului că nativul din zodia peștilor obișnuiește să își creeze o versiune idealizată a partenerului, uneori imposibilă de atins. Acest lucru poate crea așteptări prea mari și dezamăgiri când jumătatea sa nu i le poate îndeplini.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *