Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cel mai loial prieten din zodiac

Fiecare dintre noi are acel prieten pe care știe că se poate baza pentru absolut orice are nevoie, indiferent că se întâmplă la miezul nopții sau în timp ce își bea cafeaua de dimineață. Compatibilitatea dintre diferite zodii poate face ca diferite persoane, la care să nu te aștepți, să îți fie mai loiale decât cele la care te aștepți.

Berbec

Cel mai loial prieten al unui berbec este unul din zodia leului, deși asta nu este cea mai așteptată prietenie. Atât leul cât și berbecul iubesc să aibă ultimul cuvânt în diferite probleme, iar asta poate provoca tensiuni între cei doi, însă certurile nu vor dura mult, iar când vine vorba de loialitate, se pot baza unul pe celălalt.

Taur

Fecioara este cel mai potrivit prieten pentru un nativ din zodia taurului. Ambele zodii sunt axate pe gândirea logică, pe organizare și integritate, astfel că sunt foarte compatibile din acest punct de vedere. Fecioara este însă foarte deschisă în a ajuta taurul să își îndeplinească visele și va fi alături de acesta indiferent de circumstanțe.

Gemeni

Inovația vărsătorului și inteligența gemenilor face ca aceste două zodii să lucreze foarte bine împreună. Nativului din zodia gemeni îi face plăcere să ajute vărsătorul să își ducă la capăt creațiile, iar în schimb, vărsătorul îi oferă nativului din zodia gemeni un partener de nădejde care nu se va da înapoi de la nimic.

Rac

Nativul din zodia rac este cel mai atașat de oamenii din jurul său, iar nativul din zodia pești înțelege asta. Pești va vedea bunătatea din caracterul racului și se va atașa de asta. Totodată, atât racul, cât și peștii sunt loiali prieteniei lor, iar ambele zodii pot beneficia de pe urma acestei prietenii.

Leu

Leul vrea întotdeauna să fie în centrul atenției, iar săgetătorul poate să îl ajute să își aleagă „luptele” care merită luptate. Inteligența săgetătorului complementează curajul leului, iar cele două zodii pot obține lucruri mărețe dacă lucrează împreună. Dacă sunt prieteni, nativii leu și săgetător sunt devotați relației de amiciție pe care o întrețin.

Fecioară

Fecioara are o personalitate iubitoare de ordine și organizare, iar capricornul îi poate oferi acel imbold pentru a-și duce la capăt planurile organizate. Un parteneriat între aceste două zodii este benefic în ceea ce privește resursele materiale primite de fiecare dintre zodii. Fecioara apreciază devotamentul capricornului, iar capricornul apreciază realismul fecioarei.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Balanța are nevoie de libertatea de a alege, iar gemenii îi oferă această libertate, el preferând de cele mai multe ori să rămână în spatele operațiunilor, să nu iasă în evidență. Astfel, prietenia dintre balanță și gemeni este una loială datorită naturii complementare ale celor două zodii.

Scorpion

Atât scorpionul, cât și racul oferă o importanță sporită familiei și oamenilor dragi, așa că nu e de mirare faptul că sunt loiali unul altuia. Odată ce învață să aibă încredere unul în altul, scorpionul și racul sunt de nedespărțit și au o relație de prietenie stabilă și sigură.

Săgetător

Relația de amiciție dintre un săgetător și un berbec e una foarte versatilă și extrem de lucrativă. Săgetătorul conduce din umbră activitățile pe care le face împreună cu un nativ din zodia rac, iar acesta din urmă îi permite, pentru că are tendința să nu ducă lucrurile la capăt de unul singur. Astfel, racul va rămâne loial săgetătorului pentru că îl va ajuta să se dezvolte.

Capricorn

Taurul este un semn zodiacal care are nevoie de stabilitate în relații, de aceea, odată ce un capricorn își face un prieten din această zodie, poate fi sigur că va avea un prieten pe viață, datorită faptului că taurul va face tot ce îi stă în putință să mențină prietenia aprinsă.

Vărsător

Vărsătorul are o natură foarte independentă, iar singura zodie care înțelege nevoia de libertate la fel de intens este balanța. Astfel, o relație de prietenie între un vărsător și o balanță e destinată succesului. Balanța iubește armonia în relațiile sale de prietenie astfel că este dispusă să facă compromisuri.

Pești

Peștii au o natură visătoare și un suflet, iar scorpionul înțelege asta cel mai bine, întrucât el are nevoie de empatie și confort emoțional de multe ori. În schimbul acestora, scorpionul îl împinge pe nativul din zodia peștilor de la spate, pentru ca acesta să-și poată împlini visele.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *