Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Micul dejun

Micul dejun este masa cea mai importantă a zilei şi care ne dă energia pentru întreaga zi. Îţi oferim, în fiecare dimineaţă, reţete pentru un mic dejun gustos, beneficii şi recomandări pentru ca tu să nu sari niciodată peste prima masă a zilei.

Tot mai multe ingrediente sunt incluse pe lista superalimentelor sau a alimentelor medicamente. Din această categorie fac parte și semințele de pin. Acestea erau folosite ...

Fiind o atracție turistică aleasă de milioane de vizitatori anual, Orientul Mijlociu ne încântă deseori cu binecunoscutul oraș la nivel mondial, Dubai. Situat în ...

Dimineața, la micul dejun, există obiceiul de a mânca cereale cu lapte, dar mulți confundă cerealele/fulgii adevărați cu așa-zisele cereale dulci, colorate, ambalate în ...

Despre călugării shaolin se știe că au o forță care uimește (sunt capabili să își susțină toată greutatea corpului într-un deget, să spargă diferite ...

Plantele aromatice folosite în bucătărie, nu au doar puterea de a da o aromă deosebită mâncării. Sunt deopotrivă și plante medicinale. Fie că le ...

Tărâțele de grâu nu trebuie folosite atât ca aliment, ci mai degrabă ca medicament. Acestea rezultă din măcinarea grâului și ele sunt de fapt ...

Toamna este unul dintre cele mai bogate perioade ale anului din punct de vedere al „ofertei” de legume și fructe. Găsim atât de multe ...

În societatea de astăzi, cu toții suntem suprasolicitați, presați de timp și stresați. Cu toții ne dorim să fim mai sănătoși, motiv pentru care ...

Atunci când te gândești la un mic dejun clasic, cu siguranță incluzi ouă făcute ochiuri, clătite americane și bacon în imaginea care-ți vine în ...

Grâul comun este cel mai cunoscut în România, deși există mult mai multe soiuri de grâu la nivel mondial. Pâinea albă, produsele de patiserie ...

Menemen este o omletă tradițională turcească pe bază de legume colorate și una dintre cele mai populare rețete de mic dejun ale poporului turc. ...

Icrele au fost considerate dintotdeauna delicatese, deoarece în trecut acestea erau servite doar la mesele aristocraților. Acum au devenit un produs destul de popular ...

Ce poate fi mai bun decât un desert cald, făcut în casă, pe timp de toamnă? Cum sezonul rece tocmai a venit, iar frigul ...

Germania și-a menținut bucătăria tradițională pe parcursul istoriei, ajungând să mențină alimente tradiționale precum diversele tipuri de cârnați. Dacă pentru vecinii acestora, precum francezii ...

O alimentație cât mai variată este benefică pentru sănătatea organismului nostru. Este recomandat să alternăm alimentele la toate cele trei mese ale zilei. Trebuie ...

Semnele sezonului rece sunt deja instalate, cu pași repezi, și încep să se simtă din ce în ce mai tare. Aerul tăios, frigul caracteristic ...

Dacă tot este sezonul dovlecilor plăcintari, de ce să nu profităm la maxim de beneficiile și de gustul lor aromat? Există o multitudine de ...

Semințele și nucile de toate tipurile sunt extrem de benefice pentru organism datorită uleiurilor, vitaminelor și mineralelor pe care le conțin. Diminețile pot fi ...

Orice anotimp vine și cu bune, și cu rele. Vara e prea cald, iarna prea rece, primăvara este perioada destinată alergiilor, iar toamna intervine ...

Bucătăria canadiană are influențe diferite în funcție de zona în care este servit un anumit preparat. Cea mai vizibilă diferență se află între Canada ...

Pentru un mic dejun cu adevărat delicios, vă recomandăm clătitele japoneze. Acestea sunt de două ori mai pufoase decât cele americane și fac din ...

Biscuiții cu ovăz sunt perfecți pentru micul dejun, deoarece sunt foarte bogați în fibre și merg de minune alături de o cană de cafea, ...

Dacă și voi adorați clătitele americane, atunci acest sos de vanilie cu unt este alegerea perfectă pentru un plus de savoare! Aceste clătite pufoase ...

Cel mai bogat anotimp al anului și-a făcut apariția, îmbiindu-ne simțurile cu tot felul de roade care mai de care mai gustoase. Chiar dacă ...