Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Micul dejun

Micul dejun este masa cea mai importantă a zilei şi care ne dă energia pentru întreaga zi. Îţi oferim, în fiecare dimineaţă, reţete pentru un mic dejun gustos, beneficii şi recomandări pentru ca tu să nu sari niciodată peste prima masă a zilei.

Aproximativ 25 de milioane de oameni din întreaga lume sunt afectați de cataractă și degenerescență maculară, care sunt principalele cauze de pierdere a vederii ...

Scorțișoara și mierea sunt folosite încă de acum câteva mii de ani. În China, scorțișoara este utilizată mai degrabă ca medicament decât ca și ...

Uneori, organismul are nevoie de un imbold pentru a funcționa mai bine, fie că facem sport sau adăugăm anumite alimente în dietă. Fructele și ...

Stilul de viață modern nu ne mai permite să avem mese regulate. Mâncăm haotic, nu mai respectăm aproape nici un program. Toată lumea este ...

Pentru noi, anul 2016 a fost un an plin cu rețete delicioase, ușoare și hrănitoare, perfecte pentru un start plin de energie. Așa că, ...

În orice moment din zi sau din noapte, clătitele sunt desertul ideal și sănătos la care să recurgem atunci când vrem ceva făcut în ...

De-a lungul timpului, brioșele au reușit să se opună schimbărilor survenite și astfel să rămână un desert apreciat atât de cei mici cât și ...

Cu toții am auzit că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, însă cât de multă atenție îi acordăm în raport cu ...

Tot mai multe persoane sunt preocupate de stilul de viață, au grijă ce mănâncă, fac sport și încearcă pe cât posibil să reducă nivelul ...

Porumbul dulce este originar din America Centrală și se cultivă numai vara. Este diferit de porumbul tradițional pentru că din el se extrage zahăr. ...

Micul dejun este masa cea mai importantă din zi. Se spune că nu trebuie să o împarți cu nimeni. Masa de dimineață este și ...

Te-ai întrebat vreodată de ce atât de mulți oameni consumă smoothie-uri naturale și sănătoase în mod regulat? În căutarea noastră pentru un mic dejun perfect, ...

Inițial cultivat în China, ghimbirul reprezintă una dintre cele mai sănătoase și savuroase mirodenii de pe planetă. Mirosul și gustul caracteristic, ușor înțepător, este ...

Nucile reprezintă unele dintre cele mai vechi plante cultivate de om, importanța lor fiind subliniată încă din perioada anilor 7.000 înaintea erei noastre. Astăzi, ...

Obezitatea este o problemă tot mai serioasă pentru societatea actuală și afectează deopotrivă adulții și copiii. Medicii spun că printre cauzele creșterii numărului de ...

În multe părți ale lumii, brânza este o parte importantă a micului dejun, în special servită proaspătă, moale și ușoară, asezonată cu miere și ...

Clasa cerealelor este extrem de vastă și pe lângă „clasicele” grâu, orz, ovăz include și specii de plante mai puțin cunoscute în România, dar ...

Laptele de migdale este un produs vegetal foarte hrănitor și foarte bogat în substanțe nutritive. La fel ca și în cazul laptelui de soia, ...

Hash de cartofi dulci sau „Hash brown” este un preparat foarte des întâlnit în special în Statele Unite ale Americii, cartoful dulce fiind un ...

Amarantul este „la modă” doar de câțiva ani în România, multă vreme fiind considerat buruiană. Este o plantă veche de mii de ani. A ...

Un mic dejun ce constă într-un croissant cu migdale este o gustare bogată, care datează încă din secolul al XVII-lea. Fiind un element tradițional ...

Oricine aude despre bucătăria franceză ar spune că mesele tradiționale sunt adesea bogate, dar foarte sărate. Prânzul și cina în stil franțuzesc sunt mese ...

Avocado este un tip relativ unic de fructe. În ciuda faptului că cele mai multe dintre acestea conțin, în principal, foarte mulți carbohidrați, avocado ...

Laptele de soia este o băutură vegetală care rezultă din stoarcerea boabelor de soia. În ziua de astăzi a devenit foarte popular, atât printre ...