Specialiștii în nutriție recomandă consumul zilnic de cereale integrale. Dacă nu aveți o intoleranță la gluten, atunci cerealele integrale reprezintă cea mai bună alegere ...
Peste tot auzim că la micul dejun ar trebui să consumăm obișnuitele produse precum lapte, cereale, cafea, ceai sau ouă. Însă, chiar dacă și acestea ...
Ghimbirul este o plantă foarte folosită în bucătăria asiatică, fiind unul dintre ingredientele principale utilizate în această parte a lumii. După cum bine știți, rizomul ...
Mesele copioase, pline de găsime și foarte greu de digerat chiar și de cel mai bine adaptat stomac afectează sănătatea multora dintre compatrioții noștri, ...
Reprezentantele sexului frumos au un metabolism mai diferit față de bărbați astfel că au cu totul alte necesități în ceea ce privește alimentația. Multe ...
Mierea este unul dintre cele mai lăudate alimente de către nutriționiști pentru multiplele sale efecte benefice asupra organismului uman. Această alternativă naturală pentru zahăr ...
Iaurtul pe care poate mulți dintre noi îl consumă zilnic nu este mereu 100% natural, așa cum majoritatea producătorilor îi fac reclamă. Marketingul ne ...